REFERENTIES

 

"Eind 2015 hadden we dringend extra DTP-capaciteit en creativiteit nodig om ons eigen team te ontlasten. Daniel kon gelukkig snel schakelen om dat voor ons op te lossen. Hij begreep direct wat we nodig hadden en wist een goede combinatie te maken van onze bestaande huisstijl en folderlijn met zijn eigen ideeën. De communicatie met Daniel verliep efficiënt. Op basis van ruwe informatie en een korte uitleg heeft hij in no-time een kalender en een paar mooie productfolders en mailings gemaakt die in de praktijk prima blijken te werken. Om deadlines te halen moest hij regelmatig tot in de kleine uurtjes door, en konden wij onze marketingacties op tijd implementeren."

Ruud van Leeuwen – Duijvelaar pompen

 

"In de persoon van Daniel Amoako is DNA Graphics een ruim ervaren creative vormgever waar je als opdrachtgever snel en naar volle tevredenheid mee kunt schakelen. Daniel gaat snel en enthousiast met je briefing aan de slag. Vervolgens kun je naar believen input geven en blijven tweaken tot het gewenste resultaat is bereikt. Met engelengeduld gaat Daniel te werk. DNA Graphics levert goede kwaliteit. Daniel is service gericht en levert op tijd. Een echte aanrader!"

Thomas Timmermans – Johnny Loco

 

"Ik werk met heel veel plezier samen met DNA-Graphics. Vooral de snelheid waarmee
Daniel Amoako levert en zijn betrouwbaarheid zijn voor mij belangrijk. Daniel voelt zich net zo verantwoordelijk voor een écht goed eindresultaat als de opdrachtgever en is kritisch op zijn eigen werk. Hij doet heel snel iets met feedback en gaat door tot alle partijen tevreden zijn. Op deze manier hebben Daniel en ik gezamenlijk het KRUKX logo ontworpen, naar volle tevredenheid.
Ook brochures die ik later met hem heb gemaakt zijn snel, maar met oog voor detail ontwikkeld.
Ik zou DNA-Graphics absoluut aanraden. Zowel voor het ontwikkelen van een huisstijl als voor andere projecten op het gebied van vormgeving."

Lianne van der Kruk – KRUKX essential communications

 
 
 
“Na een kort overleg en een kleine voorzet had Daniel Amoako niet meer nodig: het resultaat is
een prachtig passend logo wat in lijn ligt met de creatieve uitstraling van in1week.nl”

Kevin Beeftink2tptProductions

​